Danmarks bedste ledernetværk i idrætsbranchen

Ledernetværksmøde
26-27. oktober 2023

Forretningsudvikling

Denne gang er vi i Ebeltoft, hvor vi besøgte nogle meget spændende oplevelsesvirksomheder, der understøtter temaet for mødet.

Vi satte fokus på oplevelsesøkonomien og hvordan denne kan anvendes som grundlag for en videre strategisk udvikling af forretningsgrundlaget for jeres virksomheder.

Oplevelsesøkonomien er blevet en central del af forretningsudviklingen ikke alene i turisme og oplevelsesbranchen. Også i restauranter, butikker, destinationer, arkitektur og events spiller teorierne bag oplevelsesøkonomien og etablering af oplevelsesrum og tematiserede events en stadig større rolle.

Vi satte fokus på de forskellige aspekter af oplevelsesøkonomien, oplevelsesrummet, tematisering og udviklingen fra service til transformationsøkonomi. Vi arbejdede med delene både teoretisk og praktisk.

Vores ambition var at give en bredere dimension og forståelse af oplevelsesudviklingen som grundlag for udvikling af forretninger i en tid, hvor kampen om kunderne opmærksomhed er stadigt stigende.

 

Første del af mødet blev holdt på Maltfabrikken, som er skabt på initiativ af lokale ildsjæle som Folkets Fabrik i 2020 i byens tidligere maltfabrik, der i mange år henlå som en nedrivningstruet ruin. Vi overnattede på Toppen af Ebeltoft, som er i gang med en spændende transformation.

IUCE´s nye konsulent Anders Lund Ærthøj, var sammen med Klaus koordinator på mødet. Fremover vil Anders være koordinator for ledernetværket 

Derudover havde vi  besøg af Mette Stasiak Hagelquist, som er COO for Rodkjær Events, der er specialister i udvikling af tematiserede firmaevents og arbejder for de største virksomheder i Danmark, som Lego og Grundfos m.v.

 
Idrættens Udviklingscenter
Interesseret?

Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os og indled en uforpligtende dialog om, hvorledes vi kan hjælpe dig og jeres organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev