Idrættens Udviklingscenter

Om IUCE

Idrættens Udviklingscenter er et uddannelses- og konsulenthus der ønsker at skabe udvikling i idræts- og fritidsbranchen. Gennem uddannelse og sparring med organisationer, frivillige, medarbejdere og ledere kan vi sammen skabe udvikling i foreninger, organisationer og faciliteterne i Danmark.

Mission og Vision

Foreninger

Mission

Vores formål er at udvikle idrættens organisationer og hjælpe med at realisere udviklingspotentialerne i idræts- og fritidsbranchen.

Det gør vi via

Vision

Vi arbejder hver dag for at være Danmarks førende, uafhængige og mest værdiskabende konsulentvirksomhed indenfor idrætsbranchen.
Vi arbejder på at være førende ved konstant at søge de højeste standarder for vores ydelser, ved at lave løbende evalueringer og ved at søge strategiske samarbejdsparterne, der kan bidrage til at styrke kvaliteten til gavn for vores kunder.
Vi er uafhængige for at kunne levere den bedst mulige rådgivning til vores kunder uafhængigt af politiske interesser.
Vi ønsker konstant at blive målt på, om vores ydelser er værdiskabende for vores kunder og bidrage til at de bliver bedre til at nå deres formulerede målsætninger

Etiske retningslinjer

Følgende udgør de etiske retningslinjer, der altid danner grundlaget for samarbejdet med vore kunder:

En film om os

 Idrættens Udviklingscenter udbyder en bred vifte af uddannelser, udviklingsprocesser, lederudvikling, konsulentopgaver og meget mere.

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev