Danmarks bedste ledernetværk i idrætsbranchen

Ledernetværksmøde
23 - 24. maj 2022

Kommunale udendørsstrategier.

Mødet startede på Feriecenter Slettestrand, herefter gik turen til Cold Hawaii i Klitmøller, overnatning på Hotel Hanstholm og endelig besøg på Wærket i Thyborøn.  

Følgende var bla. indhold på mødet:

  • Kristian Skjødt direktør ved Feriecenter Slettestrand fortæller om centerets strategi for at anvende mountainbikefaciliteter, og hvordan disse anvendes som en led i den kommunale strategi med at tiltrække turister og indbyggere.
  • Bo Villumsen fortæller med afsæt i sit Ph.d.-studie om de potentialer og udfordringer der kan være aktuelle, når idrætsforeninger, turismevirksomheder og offentlige instanser samarbejder om outdooraktiviteter- og faciliteter.
  • Martin fra Friends of Cold Hawaii fortæller om området, og hvordan man har formået at skabe en turistattraktion som besøges fra ind- og udland.
  • Wærkfører på Wærket, Martin Berg giver en rundvisning i centeret og fortæller hvordan centeret arbejder ind i den kommunale strategi, så deres faciliteter ikke kun målrettes mod de mindre end 2.000 lokale borgere i byen
  • Claus Madsen fra Rudersdal Kommune fortæller om kommunale strategier for integration af udendørs- og indendørsfaciliteter

Herunder finder du program og oplæg fra mødet

Idrættens Udviklingscenter
Interesseret?

Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os og indled en uforpligtende dialog om, hvorledes vi kan hjælpe dig og jeres organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev