Danmarks bedste ledernetværk i idrætsbranchen

Ledernetværksmøde
13. december 2023

AI (kunstig intelligens)

Mødet omhandlede kunstig intelligens, vi  diskuterede frygten, mulighederne og arbejdede med værktøjerne.

Vi satte fokus på det revolutionerende område inden for teknologi og lederskab – Kunstig Intelligens (KI). Som ledere og beslutningstagere er det afgørende, at vi forstår og omfavner potentialet i KI for at sikre, at vores organisationer forbliver innovative og konkurrencedygtige i en stadig mere digitaliseret verden.

Vi havde besøg af Tobias Olsen, som er ViceVidencenterchef i EUC Lillebælt. Han  introducerede os til Kunstig Intellligens og værktøjet ChatGPT.

Anders – konsulent ved Idrættens Udviklingcenter guidede os igennem en workshop omkring de værktøjer og muligheder, som Kunstig Intelligens har skabt og delte husmandstricks til at få implementeret værktøjer i dagligdagen.

Vi sluttede dagen af med en netværksaktivitet efterfulgt at julefrokost 😊

Vores ambition med dette arrangement var at være aktuelle og diskutere de emner der fylder i vores samfund. Vi havde egentlig et andet tema på tegnebrættet, men vi vurderer at det var nødvendigt at tage fat i dette aktuelle emne.

 

Idrættens Udviklingscenter
Interesseret?

Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os og indled en uforpligtende dialog om, hvorledes vi kan hjælpe dig og jeres organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev