Café og restaurant

Optimering af café og restaurantdrift

Uddannelsen i optimering af café og restaurant er målrettet medarbejdere, ledere og restauratører i den danske idræts- og fritidsbranche.

Optimering af café og restaurantdrift

Uddannelsen afholdes på Sportshotel Vejen den 10.10-11.10.2019 og igen den 24.10.2019. Uddannelsen afsluttes med en eksamen den 04.11.2019.

På uddannelsen undervises i økonomisk forståelse og de studerende får værktøjer til udvikling og optimering af café og restaurantdrift på faciliteter og klubber i idræts- og fritidsbranchen.

Opgaven med at optimere driften, sevicekoncept og skabe en bæredygtig forretningsmodel for caféen eller restauranten, er en problemstilling som mange faciliteter, golfklubber og andre kulturinstitutioner har til fælles.

På denne uddannelse får du ny viden og konkrete værktøjer om følgende emner

HVOR OG HVORNÅR

  • Ishøj idræts- og fritidscenter
  • Dato: 11. december 2019
  • Klokken: 08.30
  • 7.800,00 DKK inkl. moms / pr. deltager
Tilmelding
  • Omsætning og procesoptimering
  • Lagerstyring
  • Nøgletalsanalyser og benchmarking
  • Personaleplanlægning og medarbejdermotivationer
  • Kapacitetsudnyttelse
  • Forståelse for budgetopstilling i branchen specifikt
  • Markedsføring og markedsforståelse
  • Koncept
  • Prisstrategi
  • Kalkulationer
  • Vækststrategier
  • Målstyring og konceptudvikling
Tilmeldingen er åben og foregår direkte til vores kursuskoordinator Cecilie Hallstrøm på cecilie@iuce.dk
Det er muligt at søge Omstillingsfonden på op til kr. 10000,- til denne uddannelse, såfremt man opfylder kravene. Læs mere om Omstillingsfonden HER.
Idrættens Udviklingscenter

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Cecilie Hallstrøm på 42901387 eller mail cecilie@iuce.dk ved spørgsmål.