Danmarks bedste ledernetværk i idrætsbranchen

Ledernetværksmøde
18. april 2023

Digitalisering

Oplæg v. Carsten Couchouron, Direktør i Sports Lab Copenhagen. 

De strategiske perspektiver og trends på digitaliseringen af idrætsbranchen internationalt og hvad begrebet sports tech betyder.
Carsten har arbejdet med strategisk udvikling af både internationale og nationale idrætsorganisationer og er pt. ansvarlig for et inkubationsprojekt for startup virksomheder inden for sportsbranchen

”S – sprint”. Carsten delte sine erfaringer og tanker om den udvikling han ser indenfor Sports Tech.

Oplæg v. Maja Pilgaard, Chefanalytiker i IDAN. 

Maja er en af forfatterne bag den nye rapport om danskernes forventninger til den digitale idrætsforening, som er udarbejdet i et samarbejde mellem IDAN, Advice og Epinion.
Maja uddybede analysens resultater og lagde op til debat om betydningen for måden idrætsforeninger og organisationer i fremtiden skal organisere og udbyde aktiviteter på.

Oplæg v. Jakob Breddam, projektleder ved DGI 

Jakob arbejder med  innovation og iværksætteri og med at bygge bro imellem startups og idrætsforeninger. Jakob delte sine erfaringer om brobygning, megatrends, DGI ́s fremtidige tilgang til innovation og fremtidens foreninger med os.

Oplæg v. Rasmus Gansler, Centerleder Arena Aabenraa

Arena Aabenraa er på vej til at implementere BRP systems som det bærende administrative system på faciliteten. Systemet er en del af en bredere digitaliseringsstrategi for Arenaen der skal styrke dialogen med både foreningerne og de selvorganiserede brugere. Systemet indgår således i en bredere strategisk satsning på at forbedre og optimere den interne opgaveløsning for på denne måde at kunne frigøre ressourcer til at hjælpe og understøtte foreningerne.

Rasmus præsenterede den digitale strategi til fælles drøftelse

Mødet blev afholdt hos VeO i København. 

Herunder finder du program og oplæg fra mødet

Idrættens Udviklingscenter
Interesseret?

Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os og indled en uforpligtende dialog om, hvorledes vi kan hjælpe dig og jeres organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev