del dette indlæg

Strategisk kursussamarbejde med Idrætsplatformen, IKF og GAF Danmark skal styrke udbud og kvaliteten af kurser til branchen. 

IUCE har indgået et strategisk samarbejde med tre af branchens stærke interesseorganisationer om udbud af målrettede kurser indenfor bestyrelsesarbejde, ledelse og relevante emner indenfor forretningsudvikling. 

Ambitionen er at udbyde op til 6 kursusforløb pr. seks måneder. Målgruppen er den del af branchen, som gerne vil have fyldt værktøjskassen op med ny inspiration til udvikling af egen organisation uden nødvendigvis at skulle deltage i et længere uddannelsesforløb.

IUCE udbyder kurserne både øst og vest for Storebælt med en kursusdag med fysisk fremmøde + 2 x 4 timers fælles online. Dette muliggør deltagelse for deltagere fra hele landet med begrænset rejseaktivitet 

De tre interesseorganisationer bidrager med viden om deres medlemmers behov og ønsker til kurser og sikrer, at deres medlemmer får nemmere adgang til kvalitetskurser.

Bestyrelsesudvikling har været det første fælles udviklingsområde, som allerede er plads og udbydes i fællesskab. Ligeledes udbydes et sponsorkursus allerede nu. 

Kursussted i hovedstadsområdet er Hafnia Hallen, som IUCE allerede har et stærkt samarbejde med, rammen om kurserne. I Jylland udbydes kurserne på forskellige lokationer. 

IUCE ser så meget frem til at udvikle samarbejdet yderligere til gavn for branchen og vores samarbejdspartnere. 

Realterede indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev