Idrættens Udviklingscenter

Kompetenceudvikling

Her kan du finde mere information om kompetencegivende akademiuddannelser,  værtsuddannelsen, person og teamprofiler, samt vores kurser. 

Moduler i kompetencegivende akademiuddannelse

Er du leder i et idræts - og kulturcenter eller i en goflklub og ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor strategiks ledelse, projektledelse, markedsføring og sociale medier, kundeforståelse, oplevelsesledelse mm. så kan du her læse mere om de uddannelsesmoduler vi udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania. Alle moduer er en del af vores samlede centerlederuddannelse

Godt bestyrelsesarbejde

Er du bestyrelsesmedlem eller leder i en selvejende facilitet, i en golfklub, en kulturinstitutioner eller en større foreninger, der ønsker nye værktøjer til styrkelse af rollen som bestyrelsesmedlem så kan du her læse om vores tilbud om individuelle bestyrelseskurser, bestyrelsesworkshop og foredrag

værtsuddannelsen

Her kan du mere om vores Værtsuddannelse som er rettet mod dig som arbejder i et svømmebad eller i en idrætsfacilitet. Vi har udviklet et uddannelseskoncept for som sammen med relevante tekniske fag giver dig uddannelsen som henholdsvis Svømmebadsvært eller Facilitetsvært.

Styrk jeres samarbejde, udvikling og kommunikation via Person og teamprofiler

Personlig udvikling og forståelse for os selv og andre mennesker er et vigtigt element i vores arbejdsliv. Denne viden kan være en afgørende faktor for at optimere samarbejde og samspil med andre mennesker - og samtidig en kilde til selvindsigt og udvikling. 

Kursus i Markedsføring og sociale medier i idrætsbranchen

 

Dette kursusforløb er designet til personer i idræts- og fritidsbranchen, som ønsker en øget forståelse af, hvordan sociale medier kan bruges som en platform til at markedsføre produkter, aktiviteter og andre idræts- og fritidstilbud på en effektivt måde.


Framelding

Framelding kan foretages direkte på tlf. 9240 1387 eller lone@iuce.dk

Se handelsbetingelser for deltagelse ved kurser og uddannelser her

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er ca. to uger før kursus/uddannelsesstart.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev