Kompetenceudviklende netværk for ledere, direktører og chefer i idræts- og fritidssektoren  

IUC Ledernetværk

IUC Ledernetværk er et professionelt netværk af høj faglig kvalitet for ledere, direktører og chefer inden for idræts- og fritidssektoren i Danmark. Netværket kan bidrage til at styrke deltagernes professionelle netværk, faglige niveau og løbende udvikling.

Formål

Idrættens Udviklingscenter står for alle uddannelser, som partnerne løbende vil følge og bidrage til at udvikle for at sikre den bedste kvalitet og relevans.

Målgruppe

Ledere, direktører og chefer indenfor idræts- og fritidssektoren, der søger et professionelt ledernetværk til sparring og faglig udvikling af høj kvalitet.
Det kan typisk være centerledere for større idræts- og fritidsfaciliteter, chefer i golfklubber, ledere indenfor sektoren, direktører i professionelle sportsklubber, ledere af specialforbund eller ledere af større idræts- eller kulturelle events.
Der afholdes 4 arrangementer årligt. Fokus for netværket er ledelsesopgaven og kompetenceudvikling. Udgangspunktet for Ledernetværket er på Sportshotel Vejen, men arrangementerne placeres efter behov og konkrete muligheder for læring og erfaringsudveksling.

Kommende arrangementer

27.02.2020 - Masterclass: Mere overskud og effektivitet i hverdagen

Tilmelding og praktisk information

Det er en forudsætning for deltagelse i netværket at man:

Pris for deltagelse

16.000 kr. + moms pr. år

Inkl. alle arrangementer, fuld forplejning og overnatning på Sportshotel Vejen i forbindelse med 1,5 dags arrangementer.

Tilmelding og information

For tilmelding og mere information kontakt kursuskoordinator Cecilie Hallstrøm på mobil 42901387 eller mail cecilie@iuce.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev