del dette indlæg

Vi er stolte over at kunne præsentere to nye uddannelser “Frivillig ledelse” og “Mere overskud og effektivitet i hverdagen” i samarbejde med Dania Erhverv.

“Frivillig ledelse” udvikler dine kompetencer til arbejdet med frivillige og giver dig værktøjerne til at styrke arbejdet med rekruttering og ledelse af frivillige
På uddannelsesforløbet arbejder vi med en rekrutteringsstrategi for din organisation. Uddannelsen varer i alt 3 moduler og afholdes tre forskellige steder i landet.

Mere overskud og effektivitet i hverdagen” har fokus på din personlige udvikling, effektivitet og arbejdsglæde i hverdagen.
Uddannelsen foregår over 3 moduler og tager udgangspunkt i din egen hverdag. Vi arbejder bl.a. for at skabe større produktivitet og arbejdsglæde i hverdagen.

Uddannelserne er baseret på fag á 5 ECTS point. Ved tilmelding til uddannelsesforløbet har du mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsestøtte (SVU) og Omstillingsfonden på op til kr. 10.000,-.

Næste åbne uddannelsesforløb er under planlægning. Koordinator Cecilie Hallstrøm er klar til at vejlede dig ifht. dine muligheder. Er du en del af en organisation kommer vi gerne ud til jer og holder uddannelse. Kontakt os for mere information på cecilie@iuce.dk eller telefon 42901387.

Realterede indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev