del dette indlæg

Idrættens Udviklingscenter udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania og GAF Danmark, PGA of Denmark samt Dansk Golf Union, en akademiuddannelse i Oplevelsesøkonomi med speciale i Golfmanagement. Under uddannelsen er der bl.a. undervisning i oplevelsesledelse, eventmanagement og det strategiske lederskab. Uddannelsen er målrettet ansatte i golfklubber, Golfmanagers, PRO Golftrænere og PGA’ere.

Underviserne på uddannelsen har baggrund inden for Golfbranchen. Klaus Frejo er direktør i Idrættens Udviklingscenter og har i mange år undervist på både akademi- og diplomuddannelser. Læs mere om undervisere, uddannelsesmoduler og uddannelsens mål her.

Idrættens Udviklingscenter har knap 10 års erfaring med uddannelse inden for golfbranchen og knap 30 har gennemført uddannelsen i Golfmanagement. I ultimo 2019 forventer vi at 10 nuværende studerende dimitterer fra uddannelsen. I januar 2020 starter vi et nyt hold og du har mulighed for at være med. En akademiuddannelse har et omfang på 60 ECTS point og uddannelsen foregår på deltid. Det tager i alt 3 år at gennemføre en akademiuddannelse og uddannelsen tilrettelægges efter branchens mindst travle perioder. Det er også muligt at tilmelde sig et enkelt modul på uddannelsen.

Vi opstarter et nyt Golfmanagement hold d. 07.01.2020. Nåede du ikke uddannelsen fra start har du mulighed for at tilmelde dig de kommende moduler. Kontakt koordinator Cecilie Hallstrøm for at høre om dine muligheder.

Realterede indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev