Om IUC

Idrættens Udviklingscenter er et uddannelses- og konsulenthus der ønsker at skabe udvikling i idræts- og fritidsbranchen. Gennem uddannelse og sparring med organisationer, frivillige, medarbejdere og ledere kan vi sammen skabe udvikling i foreninger, organisationer og faciliteterne i Danmark. 

Historien om Idrættens Udviklingscenter

Idrættens Udviklingscenter - også kaldet IUC - er stiftet i 2015 som det daværende Idrættens Kompetence Center. Idrættens Kompetence Center blev stiftet som et samarbejde imellem konsulentfirmaet Frejo&Steen og konference-, hotel- og idrætscenteret Vejen Idrætscenter.

Begge virksomheder har i forvejen arbejdet sammen siden 2012 og afholdt mange arrangementer og kurser. Via stiftelsen af Idrættens Kompetence Center blev det fælles samarbejde mere formaliseret. 

Frejo&Steen bringer deres store viden omkring kurser, uddannelser, kompetenceløft, rådgivning og idrætsbranchen ind i samarbejdet.

Vejen Idrætscenter bringer deres fantastiske omgivelser og konference-, kursus-, event- og hotelfaciliteter i Vejen ind i samarbejdet. Desuden findes der naturligvis en stor viden om idrætsbranchen og udvikling i Vejen Idrætscenter.

I 2018 fusionerede Frejo&Steen og Idrættens Kompetence Center til Idrættens Udviklingscenter. Idrættens Udviklingscenter består af et konsulenthus og et uddannelsescenter som fortsætter udviklingen af idrættens organisationer. Klaus Frejo og Lars Steen fortsætter deres arbejde i Idrættens Udviklingscenter med udviklingsprocesser og uddannelse. 

 

 

 

Om IUC