Nye uddannelser i 2019

14. nov 2018

Vi er stolte over at kunne præsentere to nye uddannelser "Frivillig ledelse" og "Mere overskud og effektivitet i hverdagen" i samarbejde med Dania Erhverv. 

"Frivillig ledelse" udvikler dine kompetencer til arbejdet med frivillige og giver dig værktøjerne til at styrke arbejdet med rekruttering og ledelse af frivillige
På uddannelsesforløbet arbejder vi med en rekrutteringsstrategi for din organisation. Uddannelsen varer i alt 3 moduler og afholdes tre forskellige steder i landet.

"Mere overskud og effektivitet i hverdagen" har fokus på din personlige udvikling, effektivitet og arbejdsglæde i hverdagen. 
Uddannelsen foregår over 3 moduler og tager udgangspunkt i din egen hverdag. Vi arbejder bl.a. for at skabe større produktivitet og arbejdsglæde i hverdagen.

Begge uddannelsesforløb afholdes á 3 forløb i januar-marts 2019. De tre uddannelsesforløb afvikles i København, Vejen og Viborg. 
Læs mere om datoer og yderligere indhold for forløbene i de følgende brochurer:

Læs mere om Frivillig ledelse her.

Læs mere om Mere overskud og effektivitet i hverdagen her. 

Uddannelserne er baseret på fag á 5 ECTS point. Ved tilmelding til uddannelsesforløbet har du mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsestøtte (SVU) og Omstillingsfonden på op til kr. 10.000,-. 

Tilmelding eller spørgsmål til uddannelserne foregår til koordinator Cecilie Hallstrøm på cecilie@iuce.dk eller mobil 4290 1387.