Golfmanagement 2019-2021

20. sep 2018

Idrættens Udviklingscenter udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania og GAF Danmark, PGA of Denmark samt Dansk Golf Union, en akademiuddannelse i Oplevelsesøkonomi med speciale i Golfmanagement. Under uddannelsen er der bl.a. undervisning i  oplevelsesledelse, eventmanagement og det strategiske lederskab. Uddannelsen er målrettet ansatte i golfklubber, Golfmanagers, PRO Golftrænere og PGA'ere. 

Underviserne på uddannelsen har baggrund inden for Golfbranchen. Klaus Frejo er direktør i Idrættens Udviklingscenter og har i mange år undervist på både akademi- og diplomuddannelser. Læs mere om undervisere, uddannelsesmoduler og uddannelsens mål her. 

Idrættens Udviklingscenter har knap 10 års erfaring med uddannelse inden for golfbranchen og knap 30 har gennemført uddannelsen i Golfmanagement. I ultimo 2019 forventer vi at 10 nuværende studerende dimitterer fra uddannelsen. I oktober 2019 starter vi et nyt hold og du har mulighed for at være med. En akademiuddannelse har et omfang på 60 ECTS point og uddannelsen foregår på deltid. Det tager i alt 3 år at gennemføre en akademiuddannelse og uddannelsen tilrettelægges efter branchens mindst travle perioder. Det er også muligt at tilmelde sig et enkelt modul på uddannelsen. 

Vi opstarter et nyt Golfmanagement hold d. 29.10.2019


Har du lyst til at vide mere om uddannelsen?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.
Du kan også kontakte kursuskoordinator Cecilie Hallstrøm på mail cecilie@iuce.dk eller telefon 42901387.