del dette indlæg

Vi byder velkommen til Poul som chefkonsulent i Idrættens Udviklingscenter

Vi har drøntravlt, og er derfor meget glade for at kunne meddele, at Poul Duus Gilling pr. 1. marts bliver ansat ved Idrættens Udviklingscenter som chefkonsulent. Poul kommer med stor erfaring indenfor sportsområdet gennem 15 års ansættelse som uddannelse/udviklingschef i DBU. Hertil kommer ca. 4 år på Cphbusiness, ved sportmanagement uddannelsen og arbejdet med udvikling og salg af uddannelser. Udover stor praktisk erfaring, har Poul en masteruddannelse i ledelse og innovation i komplekse systemer fra CBS/Aarhus Universitet.

Med Poul får vi en stærk kapacitet i huset, som direkte vil styrke vores ydelser på en række områder som undervisning, konceptudvikling og udviklingsprocesser for vores kunder.

Det betyder, at vi nu får flere ressourcer til at fokusere på udviklingen af en merkantil diplomuddannelse i sportsmanagement i samarbejde med Erhvervsakademi Dania, vores koncepter for klubudvikling samt et spændende talent projekt for unge ledere i idrætsfacilitetsbranchen, som vi har arbejdet med i et stykke tid. Det glæder vi os til at fortælle meget mere om meget snart. 

Ved siden af stillingen ved IUC fortsætter Poul sit engagement ved Cross Cultures og formand for DBU Sjællands HR-Dommeruddannelsesgruppe.

Realterede indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev