Golfmanagementuddannelsen

Idrættens event- og projektleder

Kommende modul på Golfmanagementuddannelsen omhandler event- og projektledelse. Ledere og medarbejdere fra idræts- fritids- og golfbranchen er velkomne til at deltage på dette modul.

Event- og projektlederuddannelse

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania, Dansk Golf Union, GAF Danmark og PGA of Denmark udbyder Idrættens Udviklingscenter endnu en gang akademiuddannelsen i Golfmanagement.
Vi er stolte af at 38 personer tidligere er færdiguddannet i Golfmanagement!

Andet modul på uddannelsen starter den 27. oktober 2020. Alle ledere og medarbejdere i idræts- fritids- og golfbranchen er i målgruppen for denne uddannelse der varer 8 dage og er fordelt på 3 moduler på Sportshotel Vejen.

Datoerne på uddannelsen er:
Modul 1: 28.-29. oktober 2020
Modul 2: 11.-13. november 2020
Modul 3: 25.-27. november 2020
Eksamen afholdes den 14. december 2020.

Modulet omhandler Event- og projektledelse og du kan læse meget mere om indholdet på modulerne HER.

Event- og projektlederuddannelsen er baseret på akademifaget Projektledelse på 10 ECTS point. Faget Projektledelse indgår som en del af den samlede Golfmanagementuddannelse på 60 ECTS point. Uddannelsen er baseret på diplomuddannelsen i Oplevelsesøkonomi. Det er muligt at deltage på enkelte moduler af uddannelsen eller tage den samlede Golfmanagementuddannelse.

HVOR OG HVORNÅR

Tilmelding

Uddannelsen er en akademiuddannelse der udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Dania. Uddannelsen afholdes på Sportshotel Vejen – en del af Sportscenter Danmark. I alt er der 7 moduler der udbydes på deltid og planlægges efter golfens lavsæsoner. Det er muligt at tilmelde sig ét enkelt modul, så man udvikler sine kompetencer på det enkelte område.

Det er muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte for de uger man er på uddannelse og op til kr. 10.000,- pr. år fra Statens Omstillingsfond.

Efter endt uddannelse har du en akademiuddannelse i Oplevelsesøkonomi med speciale i Golfmanagement på 60 ECTS point.

Uddannelsen er en akademiuddannelse på 10 ECTS point der udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Dania. Uddannelsen afholdes på Sportshotel Vejen – en del af Sportscenter Danmark. Modulet kan tages enkeltvis eller som en del af den samlede Golfmanagementuddannelse på 60 ECTS point fordelt på 7 moduler. Modulerne udbydes på deltid og planlægges efter golfens lavsæsoner.

Det er muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte på kr. 526,- pr. dag for de uger man er på uddannelse og op til kr. 10.000,- pr. år fra Statens Omstillingsfond.

Tilmeldingen til uddannelsen er åben og foregår direkte til koordinator Cecilie Hallstrøm på cecilie@iuce.dk eller tlf. 42901387.
Flere informationer
Alle spørgsmål er velkomne til koordinator Cecilie Hallstrøm på cecilie@iuce.dk eller mobil 42901387.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev